Låna utan inkomst 18 år

Lån snabbt utan inkomst 18 år

Det är inte lätt att låna pengar från en långivare utan att ha någon inkomst eller fast inkomst är. Om du är 18 år och saknar inkomst, dvs du vill ha s.k lån utan inkomst 18 år så är det ännu svårare att låna pengar. Alla kreditgivare ställer krav, men alla är inte lika hårda i sina kreditbedömningar när det gäller kunder som ska låna pengar. Normalt är är bankerna de som är hårdast när de gäller inkomstkrav och de mindre långivarna ställare mindre krav vilket gör att fler personer kan söka lånen du de uppfyller kraven. Detta gäller även personer utan 18 år som saknar inkomst – numera finns många lån som går att få trots att du är endast 18 år gammal.

Mikrolån utan inkomst 18 år

Bankerna kräver som sagt att du som låntagare ska ha någon form av inkomst för att bli beviljad ett lån – ett privatlån. Dock krävs inte lika höga inkomster för att ta ett s.k smslån eller mikrolån. Kreditgivarna ställer varierande krav på inkomster och i det flesta fall så är det riktigt låga inkomstkrav.

Sms lån utan inkomst 18 år

När det gäller sms lån för mindre belopp (normalt under 5000 kr) så krävs oftast ingen eller en väldigt låg inkomst på exempelvis bara några tusenlappar. Däremot ställs lite högre krav på inkomsten när det gäller för att ta de lite större sms lånen på 5000 kr och uppåt. Alla kreditgivare har olika regler här så det gäller att söka och läsa villkoren. I några enstaka fall kan vissa av kreditgivarna ställa krav på inkomster upp emot 100 000kr per år, men det är ovanligt.

Som tur är, så innebär inte detta någon möjlighet att låna även om de 100 000 kronor i inkomster saknas. I många fall kan även din sambo vara en draghjälp om du tänkt låna pengar. Ni kan pussla ihop era inkomster och på så sätt få lånet beviljat. Om detta kan du läsa mer om på http://lånapengarutanjobb.se/.

Lån utan fast inkomst 18 år

Något som är positivt med att kreditgivarna inte har några höga krav inkomster är att fler personer kan ta lån – även personer utan fast inkomst.  Numera är det ganska vanligt med olika typer av anställningar såsom projektanställningar, vikariat och andra tillfälliga jobb som inte på pappret ger en fast inkomst.Detta innebär att fler och fler blir utan en fast inkomst. Ska man låsa ut hela denna grupp av personer från lånemarknaden? Nej, det låter väl ganska tokigt och de har många lånegivare börjat förstå och har därför börjat låna ut pengar till dessa personer.

Många av dessa personer med tillfälliga arbeten har i många fall bra och säkra inkomster, men då det formellt saknat ett fast jobb så har många säkert haft det tufft med att få ta lån. I första hand har det varit p.g.a. att kreditgivarna kräver att man har en inkomst.

Vart inkomsten kommer ifrån spelar sällan någon roll – huruvida inkomsten kommer från ett arbete eller inte spelar ingen roll. Detta är givetvis positivt för dig som är endast 18 år och student då du inte bör ha alltför stor deklarerad inkomst i lön utan förmodligen ett antal tusenlappar från något deltidsjobb eller sommarjobb. Dock så kommer du upp i tillräckligt hög nivå för att kunna ta ett låna ifall du summerar ihop alla dina inkomster med studielånet och studiebidraget .

Hur ska man göra för att få ta ett lån utan inkomst 18 år?

Något du måste tänka på är att du har kolla din ekonomi och framförallt på din kreditvärdighet. Därför ska du försöka undvika och dra på betalningsanmärkningar som påverkar din ekonomi väldigt negativt.

Borgen vid lån utan inkomst 18 år?

När det gäller mindre mikrolån såsom smslån så ställs det inte något krav på en borgensman på samma sätt som vid större privatlån. Du tar hela ansvaret för alla mikrolån och smslån – alla lån tar  du personligen – antingen får du lånet beviljat eller inte.

Betalningsanmärkningar

En annan sak som kan ha stor påverkan när man ska söka lån utan inkomst är betalningsanmärkningar. Då varje kreditgivare är skyldig att genomföra en kreditprövning på dig som låntagare innan beviljat lån kommer sådan information dyka upp. Kreditgivaren kan sedan göra en individuell bedömning på varje låntagare om det skulle vara så att något krav kanske inte riktigt är uppfyllt. Om du nu ansöker om ett lån utan att ha någon inkomst blir det säkert svårare att få lånet beviljat om det då visar sig att du även skulle ha betalningsanmärkningar.

Lån utan inkomst 18 år på nätet

De flesta kreditföretag som lånar ut pengar till personer som är 18 år finns tillgängliga på Internet. Du kan hitta all information du behöver om respektive långivare på nätet – sök och läs kreditgivarnas villkor ifall du vill låna pengar eller kanske ta ett lån framöver.

När du har ansöker om lån så får du ganska omgående få reda på ifall du blivit beviljad lånet eller inte – ansökningsförfarandet går väldigt snabbt med besked nästan direkt.

Exempel på lånegivare utan inkomst

Här kan du låna pengar utan krav på inkomst.

Vivus

Vivus är en av Europas störta mikrolåneföretag och växer ständigt.